Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,59 Ft
Euró
379,61 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
44,342 $

Átlagosan 24 százalékkal nőttek a viteldíjak, rekordnyereséget prognosztizál a Ryanair

Az előző év azonos időszakához képest 24 százalékkal emelkedtek a viteldíjak, így a Ryanair korábban nem látott mértékű nyereséget prognosztizál.

További Hírek

Olyan erővel csapott le a vihar, hogy az a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is komoly fennakadásokat okozott.

A légitársaság közlése szerint ugyanis a nyaralókat nem riasztják el a pusztító erdőtüzek, sőt: első negyedéves nyereségük a négyszeresére emelkedett.

A profitszámnak valóban örülhetnek a befektetők, ám annak kevésbé, hogy a légitársaság csökkentette a 2023-ra vonatkozó utasszám-növekedési előrejelzését.

Az incidens július 3-án, a Ryanair Máltáról a London–Stansted repülőtérre tartó járatán történt, amelyben egy amerikai és egy brit férfi volt érintett.

Az új akkumulátor szereléssel együtt 160 ezer forintjába került, tehát nem kevés összegről van szó.

Egy darabig tanácstalanul ácsorgott mindenki, s közel egy óra után jutottak el ahhoz a kapuhoz, ahonnan a megfelelő gép indult.

Az AB honlapjára szerdán került fel a panasz visszautasításáról szóló döntés, amely arra hivatkozik, hogy az Alkotmánybíróságnak a panasz vizsgálatára nincs hatásköre.

Az Igazságügyi Minisztérium közölte, a Ryanair-nek meg kell fizetnie a 300 millió forintos bírságot.

Majka elégedetlenségét fejezte ki azzal a légitársasággal kapcsolatban, akiknek a járatán utaztak, és részletesen elmesélte, mi történt.

A Which? nevű fogyasztóvédelmi szervezet összesítése szerint a brit légitársaságok által az utasok felé való tartozások közel fele a Wizz Air vállát nyomja.