Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

18 órás patthelyzet után letartóztatták a hamburgi túszejtés gyanúsítottját

A gyanúsított nem tanúsított ellenállást.

...svg content...Fotó: MTI/AP/DPA/Bodo Marks
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News jelentése szerint a rendőrség letartóztatta azt a férfit, aki saját kislányát ejtette túszul a hamburgi repülőtéren egy felügyeleti vita miatt, ezzel pedig lezárult a mintegy 18 órán át tartó patthelyzet.

A német rendőrség beszámolója szerint a gyanúsított nem tanúsított ellenállást, s úgy tűnik, hogy a 4 éves kislány sem sérült meg. Ugyanakkor a hosszan tartó patthelyzet miatt le kellett zárni a hamburgi repülőteret, az ország egyik legforgalmasabb terminálját. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az oda és onnan induló járatokat felfüggesztették, az utasokat pedig felszólították, hogy ne menjenek a helyszínre, miután szombat este drámai események játszódtak le, amikor egy autó egy sorompón átgázolva behajtott a repülőtérre.

A 35 éves férfi kislányával ült az Audiban, s a Turkish Airlines egyik repülőgépe mellett parkolt le, azt követelve, hogy ő és kislánya Törökországba utazhassanak. Az X közösségi médiaplatformon vasárnap délután közzétett bejegyzésében a városi rendőrség jelentette be, hogy vége a túszejtésnek:

„A gyanúsított a lányával együtt kiszállt az autóból. A férfit ellenállás nélkül letartóztatták. Úgy tűnik, a gyermek sértetlen.”

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.