Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Túszejtés miatt lezárták a hamburgi repülőteret

Túszejtés miatt kellett a hatóságoknak lezárni a repülőteret Hamburgban, miután egy férfi egy gyermekkel áthajtott egy sorompón.

...svg content...Fotó: EPA/Blaulicht-News.de
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Helyi idő szerint este 8 óra körül zárták le a repülőteret Hamburgban, fel- és leszállni sem lehetett a gépeknek az incidens miatt. A 35 éves férfi egy 4 éves gyermekkel hajtott be a repülőtér területére, majd megállt egy repülőgép alatt.

Erről a rendőrség szóvivője számolt be, miközben a hatóságok nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, hogy elfogják a férfit. A rendőrök azt mondják, valószínűleg felügyeleti vita miatt történt az incidens. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

A CNA azt írja, az anya elmondása szerint az apa felvette vele a kapcsolatot a túszejtés miatt. Ugyanakkor a rendőrség nem erősítette meg azokat az állításokat, miszerint a férfinél fegyver volt és lövéseket adott le.

A repülőtér szóvivője úgy nyilatkozott, hogy az akció összesen 27 járatot érintett Hamburgban. Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy a férfi büntetett előéletű-e és a túszejtés alatt bármilyen szer hatása alatt állt volna.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.