Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Rendkívüli sajtótájékoztatót tart az ügyészség Magyar Péter hangfelvételei miatt

Az ügyészség csütörtökre rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze, aminek fő témája Magyar Péter hangfelvételei lesznek.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt EP-listavezetője nyilatkozik a sajtónak, miután leadta szavazatát az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a XII. kerületi Hegyvidéki Mesevár Óvodában 2024. június 9-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter már Brüsszelben is dolgozik, és kiderült, mekkora pénzeket, extra juttatásokat kaphat ezért a munkáért. Azt azonban tagadja, hogy a pénz motiválta volna a mandátum felvételében, addig a Mi Hazánk vezetője szerint egyszerűen annyi történt, hogy a Tisza Párt vezetője máris átverte a választókat.

A Blikk közben arról számolt be, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtök délelőttre sajtótájékoztatót hívott össze Magyar Péter azon hangfelvételei miatt, amiket Varga Juditról, a volt feleségéről rögzített.

Úgy tudni, hogy további részleteket fognak ismertetni az ügy kapcsán, amiről Rogán Antal egyértelműen fogalmazott, amikor az szóba került a vele készített 444-es interjúban. Kategorikusan tagadta azt, amik a felvételen elhangzottak, és szerinte nem fedi a valóságot, amit Varga állított róla.

A hangfelvételen az is elhangzik, hogy dr. Polt Péter legfőbb ügyész nem uralja az ügyészséget. Azóta több tanút is meghallgattak az ügyben, de egyelőre semmilyen információ nem jelent meg arról, hogy a sajtóeseményen min hangozhatnak el, ami kapcsán minden bizonnyal Magyar Péter az elsők között fog reagálni a közösségi oldalán.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!