Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A rajongók úgy vélik, rövidesen debütálhat a GTA 6

A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Természetesen ez már nem az első alkalom, amikor a rajongók úgy vélik, hogy tudják, mi fog történni, ám ezúttal megbízható forrásokból származó infómorzsákkal támasztották alá elképzeléseiket.

A Game Rant számolt be arról, hogy a GTA 6 News & Leaks 2.0 Twitter fiókja különböző forrásokból származó képernyőfotókat töltött fel, melyek alapján a játék már jóval előrehaladottabb fejlesztési fázisban van, mint amit a tavalyi gigaszivárgás során láthattunk.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Ahogy arról részletesen is beszámoltunk korábban, a játékipar egyik legnagyobb szivárogtatásában több mint 90 videót és képernyőfelvételt tettek közzé, majd decemberben ismét felbukkantak gameplay-videók, noha a Take-Two gyorsan lépett és le is tiltotta azokat.

Noha a tavalyi szivárgás nyomán a rajongók abban a hitben voltak, hogy a játék még a fejlesztés korai fázisában lehet, a GTA 6 News & Leaks 2.0 új jelentésében teljesen mást állít: Rockstar Games bennfentesének, Tez2-nek egy fórumbejegyzésére hivatkozva ugyanis több információt is megosztott.

Állítólag ugyanis a Rockstar már csak a megjelenés előtti végeredmény csiszolásán és a hibák kiküszöbölésén dolgozik, és úgy tudni, hogy DLSS 3 támogatással érkezik majd a következő rész. Ezzel pedig elvileg minden beállítást és ray-tracing opciót a maximumra húzhatunk a legjobb képminőség érdekében.