Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,253 $

További Hírek

A rossz időjárás miatt később kezdődött volna a koncert, ám egy órával az eredeti kezdési időpont után Lionel Richie a rajongók legnagyobb felháborodására lemondta a fellépést.

Csak úgy özönlenek a rajongók a nyitott boxutca-látogatási időszakban, a legtöbben pedig a Red Bullra, illetve a Ferrarira kíváncsiak.

A producer, Simon Barry a közösségi médiás oldalán osztotta meg a jó hírt, bár azt még nem tudni, mikorra várhatók az új részek.

Rajongói a világ minden tájáról felköszöntik a színészt 60. születésnapja alkalmából.

Kiakadásuk pedig jogos volt, noha a Blaze Entertainment közleményében állította, nem tudtak arról, hogy a művész, akit megbíztak a borítókép elkészítésével, mesterséges intelligencia segítségével generálta a képet.

Miközben a Rockstar Games mélységes csendbe burkolózott a GTA 6 fejlesztése kapcsán, a rajongók szinte minden egyes nap közzétesznek valamit, amiről úgy vélik, megvalósul majd az új részben.

Ráadásul már azt is kibeszélték, hogy mit látnának szívesen az új játékban, párhuzamot vonva a 2018-as címmel.

Természetesen ez már nem az első alkalom, amikor a rajongók úgy vélik, hogy tudják, mi fog történni, ám ezúttal megbízható forrásokból származó infómorzsákkal támasztották alá elképzeléseiket.

Állítása szerint egészen megdöbbent, amikor néhány rendőr megjelent a házánál pár nappal ezelőtt, mondván, néhányan aggódtak érte.

A Resident Evil rajongói egy petíciót indítottak, miután látták, hogy az HBO milyen remek munkát végzett a The Last Of Us adaptációjával.