Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,27 Ft
Euró
391,86 Ft
Font
466,64 Ft
Bitcoin
57,832 $

Szélsebesen terjed az interneten egy légiutas-kísérő Taylor Swift-rajongókhoz intézett megható kérése (videó)

A légiutas-kísérő érzelmes beszédet intézett a rajongókhoz a repülőn, most pedig futótűzként terjed az erről készült felvétel az interneten.

...svg content...Fotó: MTI/EPA-AAP/Joel Carrett
Epic
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, Taylor Swift épp az Eras World Tourjának közepén jár, s jelenleg Európában koncertezik az elsöprően sikeres észak-amerikai turné után. A sztár rajongói a világ minden tájáról utaznak Európába, hogy láthassák a fellépését, az egyik repülőjárat pedig zsúfolásig megtelt izgatott rajongókkal.

A Lulu Gray nevű felhasználó által június 9-én a TikTokon megosztott videóban – melyet már 830 ezren láttak – egy EasyJet légiutas-kísérő hallható, amint bejelentést tesz az utasoknak. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A hölgy érzelmes hangon megköszöni a nagylelkű utasoknak, hogy megosztották barátságkarkötőiket a személyzettel, és egy „nagy szívességet” kér tőlük: dobják fel a kezüket, és szerepeljenek egy hatalmas csoportképen.

@lulugray1 @easyJet ♬ What Was I Made For? [From The Motion Picture "Barbie"] – Billie Eilish

Arra kért mindenkit, aki szeretne részt venni rajta, hogy „huhogjon” egyet, mire a gépen természetesen kitört az éljenzés. Az EasyJet szóvivője a Newsweek megkeresésére elmondta:

„A személyzetünk mindig mindent megtesz ügyfeleinkért, és nagyon örülünk, hogy megoszthattuk ezt a pillanatot a rajongókkal a koncert előtt.”

Az érzés kölcsönös volt, hiszen több száz érzelmes rajongó jelent meg a videó alatti kommentszekcióban: egy felhasználó azt írta, könnyekig hatotta a beszéd, míg egy másik azt írta, a légiutas-kísérő „úgy hangzik, mintha mindjárt sírni kezdene ez annyira aranyos”.

Szokjunk hozzá a meleghez, mert ennél csak rosszabb lesz - közölte a Klímapolitikai Intézet

Az MCC Klímapolitikai Intézet elemzése szerint a globális felmelegedés következtében a mostani hőhullámok a jövőben akár enyhének is minősülhetnek.