Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Microsoft: 2024-ben jelenhet meg a GTA 6

A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Microsoft finom utalást tett arra, hogy a várva várt GTA 6 várhatóan 2024-ben fog megjelenni.

A Metro jelentése szerint a Microsoft a héten arról nyilatkozott, hogy a PlayStation-exkluzív játékok “jobb minőségűek”, mint az Xbox-ra megjelenő játékok, míg a Sony arra utalt, hogy a PlayStation 6 valamikor 2026 környékén debütálhat.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Mint ismert, a Microsoft Activision Blizzard tervezett felvásárlását a CMA vizsgálja, a Microsoft pedig egy válaszában arra utalt, hogy a Sony-nak nincs szüksége a Call Of Duty-ra ahhoz, hogy sikeres legyen, ezzel együtt pedig a TechRadar egy korábbi cikkére hivatkozva azt sugallta, hogy a GTA 6 valamikor 2024-ben jelenhet meg.

Ez a kijelentés két dologra utalhat: a Microsoft vagy tippel s megjelenés kapcsán a már megjelent sajtóértesülések és pletykák nyomán, ami furcsa lenne egy ekkora cégtől, így a másik lehetőség valószínűbb.

A másik opció ugyanis, hogy ténylegesen tudja, hogy mikor fog megjelenni a GTA 6, ezért hivatkozott egy olyan jelentésre, mely jól tippelte meg a megjelenés időpontját.

Fontos azonban megjegyezni, hogy amíg a Rockstar hivatalosan nem erősíti meg a GTA 6 kapcsán megjelent információkat, addig nem tudhatunk biztosat, így nem elképzelhetetlen az sem, hogy tovább váratják a rajongótábort és végül csak 2025-ben jelenik meg a hatodik rész.