Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

Rajongók szerint hatalmas lesz a GTA 6 térképe az elődhöz képest

A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Miközben a Rockstar Games mélységes csendbe burkolózott a GTA 6 fejlesztése kapcsán, a rajongók szinte minden egyes nap közzétesznek valamit, amiről úgy vélik, megvalósul majd az új részben.

Egyre furcsább a Grand Theft Auto 6 körüli helyzet, ugyanis a Rockstar Games feltűnően mélységes csendbe burkolózott a közel 10 éve fejlesztés alatt álló játék kapcsán, miközben a rajongók szinte minden egyes nap közzétesznek valami „újdonságot”, melyekről úgy vélik, bekerülnek majd a GTA 6-ba.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Annak ellenére, hogy a rajongókat biztosították arról, hogy már javában folyik a munka várva várt címen, még mindig nem tudunk semmit arról, hogy mikor fog megjelenni. Fontos megjegyezni, hogy az sem biztos, hogy a Rockstar magától elárult volna bármit is a fejlesztés menetéről, ha tavaly nem történik meg a játékipar legnagyobb szivárogtatása, történetesen a GTA 6 kapcsán.

Egy Reddit-felhasználó úgy tűnik, megunta a várakozást, és megmutatta, hogy szerinte milyen és mekkora lesz a GTA 6 térképe a GTA 5-höz képest. Mondanunk sem kell, hogy ez nem a Rockstartól vagy más, a játékkal kapcsolatban álló féltől származik. A felhasználó elmondása szerint ez a térkép olyan részletek alapján készült, mint a koordináták, képek, játékmenet-felvételek és az útjelzések.

GTA VI vs GTA V Map Comparison Based On Rage Engine Units
by u/tusstaster in GTA6

A tusstaster nevű Reddit-felhasználó elképzelései szerint a térkép jóval nagyobb, mint Los Santos, körülbelül háromszor akkora; és Little Haiti, Rockridge és Homestead feliratú területeket is magában foglal. A felhasználó által készített rajongói térkép egybevág a több fórumon is megjelent állásponttal, mely szerint a Rockstarnak érdemes megfontolnia, hogy egy nagyobb bejárható területet fejlesszen.