Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Hiába nyert a PSG a Marseille ellen, most mindenki Mbappéért aggódik

Mbappé nem sokáig volt a pályán a nagy Marseille elleni rangadón, amit magabiztosan húztak be, talán túlságosan is a vártnál.

Fotó: EPA/YOAN VALAT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén több nagy rangadót is rendeztek a futball világában. Az Arsenal és a Tottenham is egymásnak feszült, és noha 4 gól született a találkozón, végül mindkét csapat 1 ponttal távozott.

A Real Madrid még csak pontot sem szerzett az Atletico otthonában vasárnap este, így a Barcelona átvette a vezetést a LaLigában, nem sokkal azután, hogy a katalánok egy őrületes fordítást prezentáltak a Celta ellen. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Természetesen Franciaországban, a Ligue 1-ben is zajlottak az események, ahol egy igazi szuper-rangadót rendeztek. A PSG hazai pályán fogadta a Marseille csapatát, de még csak esélyük sem volt.

A PSG csak a harmadik

Mbappé sokáig nem tudott segíteni a PSG-nek, mivel megsérült a bokája. A francia klasszis félóra elteltével lement a pályáról, nem folytathatta a játékot, és egyelőre nem tudni, mennyi időt lesz távol.

Hakimi, Muani és Ramos duplájával végül 4-0-ra nyert a PSG, de az új sztárigazolás, Dembelé továbbra sem talált be a kapuba, viszont a harmadik gólnál ő adta a passzt. Ettől függetlenül egyelőre nem tudta felvenni azt a ritmust, amit a Barcelonánál mutatott.

Hat fordulót követően meglepetésre a Brest vezeti a bajnokságot a Nice előtt, és csak utánuk következik a PSG. Hiába a sztárokból álló keret, ez egy szorosabb idény lehet a 11 pontos PSG számára a 12 és 13 pontos Nice és Brest mögött.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.