Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,84 Ft
Euró
379,82 Ft
Font
442,77 Ft
Bitcoin
42,092 $

A Real Madrid veresége után már a Barcelona vezeti a spanyol bajnokságot

Azzal, hogy az Atletico Madrid legyőzte a Real Madridot, a Barcelona vette át a vezetést a LaLigában, de a Girona is a madridiak előtt van.

Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre érdekesebben alakulnak az események a spanyol bajnokságban. Az elmúlt hétvégén a Barcelona egy több mint őrületes fordítást mutatott be, amivel nagyon fontos 3 pontot gyűjtöttek.

Tudták jól, komoly esély nyílhat az előzésre, mert a két mardidi csapat egymás ellen játszott vasárnap. Késő este ért véget a találkozó, és olyan eredmény született, ami a lehető legjobb a katalánok számára. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Hiába volt erős a Madrid mérlege, rendre neccesen hozták a mérkőzéseket. Bellingham nem egyszer volt hős, és a Bajnokok Ligájában is csak a lefújás előtti pillanatokban tudták legyőzni az újonc Union Berlint.

Megszakadt a Madrid sorozata

Ezúttal idegenben játszottak, de maradtak Madridban, ahol most az Atletico szurkolói a legboldogabbak. Morata már a 4. percben betalált Lino passzából, majd jött Griezmann a 18. percben.

Ezzel igencsak nehéz helyzetbe hozta magát Ancelotti csapata, viszont Kroos a 35. percben szépített. A második félidő is katasztrofálisan kezdődött a vendégek számára, miután Morata duplázott.

3-1 lett a vége, amivel a Barcelona 16 ponttal átvette a vezetést a szintén 16 pontos Girona előtt. A kis csapat eddig óriási meglepetést okoz, addig a Real Madrid 15 ponttal várja a folytatást a 13 pontos Athletic előtt.