Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

Xavi szerint látványos volt a Barcelona feltámadása

A Celta Vigo ellen kétgólos hátrányból álltak fel a katalánok.

MTI/EPA/Enric Fontcuberta
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Barcelona sikeres hetet zárt, miután kiütéssel győzött a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban pedig kétgólos hátrányból fordították meg a hazai meccsüket a Celta Vigo ellen Lewandowski duplájával és Cancelo utolsó percekben szerzett találatával.

Mint arról az ESPN beszámolt, Xavi a mérkőzés utáni nyilatkozatban méltatta csapatát, ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy sok munka vár még rájuk: Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

„Ha valakiben meg kell személyesítenünk a visszatérést, az Gavi lenne, de ez csapatmunka volt. A 80. percben bekapott gólunk sokkoló volt, általában nem szoktunk visszajönni ilyen helyzetekből” – vélekedett Xavi.

„Ez mutatja a generációváltást, amit a csapanál látunk. A játékosaim nem adják fel, a végsőkig küzdenek” – fogalmazott a győzelem után, mellyel a Barcelona átvette a vezetést a bajnokságban.

„Hittünk a végéig. Hittel és bátorsággal játszottunk. Ez egy győzni akarásból született visszatérés volt. Amikor nem játszol jól, szükséged van ezekre a tulajdonságokra. Kockáztatnunk kellett, és ez most bejött” – mondta a Barcelona edzője.