Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Ilyen szexi volt Péter Szabó Szilvi szombat este a Dancing with the Starsban

Fotó: Instagram/Péter Szabó Szilvi
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 03:01

Többek között Péter Szabó Szilvi is fellépett a Dancing with the Stars negyedik élő adásában, aminek ideje alatt egy rendkívül szexi összeállításban jelent meg.

Lezajlott a Dancing with the Stars negyedik élő adása a harmadik évadban, és sokak örömére kiesett Berki Mazsi. Nagyon sok kritikát kapott Berki Krisztián özvegye, már csak amiatt is, hogy elvállalta a műsort.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Ezt egyfajta terápiaként fogta fel, de egyúttal imád táncolni, még ha nem is profi benne. Eredetileg nem szerepelt volna a műsorban, ám miután Kulcsár Edina váratlanul várandós lett, adódott egy kivételes lehetőség.

Mazsi a kiesését követően azt mondta, ha újrakezdődne minden, lehetséges, hogy újragondolná a dolgot a lelki rész miatt. Ezen azonban már nem kell gondolkodnia, minden percben a kislányával lehet, aki mindennél fontosabb számára.

Az adás alatt több sztárvendég is feltűnt, például Péter Szabó Szilvi. A NOX énekese még mindig zseniális formában van, és ehhez mérten öltözött fel, sokan felkapták a fejüket, amikor meglátták ebben a vonzó összeállításban.

Dancing with the Stars: Ördög Nóri nagy bejelentést tett az élő adást követően

Természetesen a közös fotó sem maradhatott el Lékai-Kiss Ramónával, akivel ugyancsak jó a kapcsolata a kiváló énekesnőnek. Ne feledjük, november 27-én rendezik meg a NOX nagy koncertjét az Arénában, ami az év egyik legnagyobb durranásának ígérkezik.