Dollár
395,18 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
16,831 $

DWS 3: Berki Mazsi zokogott az autóban hazafelé, ma már talán újragondolná

Fotó: Instagram/Berki Renáta
not image

Hujber Dávid

2022. október 30. - 07:04

Berki Mazsi és Bonyhádi Ferenc Gelencsér Timinek adtak interjút a Dancing with the Stars negyedik élő adását követően, aminek ők voltak a kiesői, Vavra Bencét és Lissák Laurát már nem tudták legyőzni Rubint Réka, Zimány Linda és Bárdosi Sándor után.

Feri azt mondta, a második adástól kezdődően már úgy érkeztek, hogy minden táncnak örülnek, és minden tánc egy ajándék számukra. „Talán a hála a legjobb szó, nem?” – tette fel a kérdést Mazsinak. „Hálásak vagyunk, hogy eljuthattunk eddig.”

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Mazsi elmondása szerint fantasztikusan érezte magát a műsorban, aminek ideje alatt nemcsak rengeteg mindent kapott, hanem legalább annyit tanult is. „Alázatot, megbecsülést, tiszteletet.” Ami a legfantasztikusabb számára, hogy megérezte azt a fajta hiányt és szeretetet a kislányával kapcsolatban, amivel már kezdett igencsak megterhelő lenni neki a felkészülés.

„Minden tőlem telhetőt megtettem.” Ugyanakkor a következő héten még nagyon szívesen táncolt volna a riszaviadal miatt. Miután kiestek, elárulhatták, hogy Beyoncé dalára táncoltak volna, amire szintén sokat készültek. „Nagyon élveztem.”

Mazsi azt mondta, nagyom szomorú lett volna, ha Vavra Bencéék ellenük esnek ki, mert egyrészt megkedvelte őket, másrészt ügyesnek tartja a párosukat. „Nagyon boldog vagyok, hogy ők jutottak tovább.”

DWS 3: Kökény Attila fergetegeset táncolt Nótár Mary kíséretében (videó)

Berki Krisztián özvegye elárulta, heti egy alkalommal valószínűleg visszatér a hiphophoz, ami közelebb áll hozzá, de örül annak, hogy ezt a fajta táncot is kipróbálhatta. Feri megemeli a kalapját Mazsi előtt, mivel ez még azoknak a sztároknak is embert próbáló tud lenni, akiknek nincs gyermekük.

Ettől független Mazsi elárulta, volt olyan pontja a felkészülésének, amikor rezgett a léc. „Voltak nagyon nehéz pillanataim, amikor sírtam, vagy zokogtam az autóban hazafelé.” Pénteken például este 10 órakor ért haza, ami szintén nehéz volt, és ha újrakezdenék, akkor lehetséges, hogy ezen okok miatt újragondolná a dolgot.

„Igazából ez egy megpróbáltatás volt számomra. Az egyik oldalon megmutatta azt, hogy rengetegen szeretnek, és ez nagyon-nagyon jó érzés.” Mazsi abszolúte nem számított arra, hogy a közönség ilyen messzire fogja őt vinni a műsorban.