Dollár
393,71 Ft
Euró
413,36 Ft
Font
480,86 Ft
Bitcoin
17,003 $

Dancing with the Stars: Berki Mazsi kiesett, véget ért számára a verseny

Fotó: Instagram/Berki Renáta

Takács Petra

2022. október 29. - 22:20

Eljött a pillanat, amikor egy újabb sztártól köszönt el a Dancing with the Stars mezőnye, és akinek már nincs esélye arra, hogy ott legyen a döntőben.

Berki Mazsi az első három adás ideje alatt végig veszélyzónás volt, és rendre utolsóként jutott tovább. Mindamellett, hogy mindez megtépázhatta az önbizalmát a rengeteg kritika mellett, megerősíthette benne azt is, hogy noha sokan beszélnek róla gyűlölettel a közösségi médiában, azok sincsenek kevesen, akik szeretik.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

Egyenesen sokkoló volt, amikor Rubint Réka kiesett az első élő adás végén, majd egy héttel később Zimány Linda. Mindketten Mazsi ellen maradtak alul, csakúgy mint Bárdosi Sándor, aki a végére beszúrt egy öklendezős mozdulatot.

Keményen nyilatkozott Mazsi kapcsán, addig Berki Krisztián özvegye rövidebbre zárta a dolgot, és mosolyogva beszélt a kamerák előtt. Már csak emiatt is érdekes hangulatban zajlott a felkészülés, és ugyan Mazsi jól érezte magát a negyedik tánca alatt, a zsűrit kicsit sem győzte meg, amit látott.

Éles kritikát hangzottak el, és a közösségi médiában is záporoztak a negatív vélemények. Ezek után csak az lehetett a kérdés, hogy a sztáranyuka kivel áll majd ott a veszélyzónában, akinek bőven volt félnivalója.

Közvetlen a veszélyzóna előtt Iván Bence és Stana Alexandra jutottak tovább, tehát még egy körig biztosan versenyben maradhatnak. Nagy meglepetésre Vavra Bence és Lissák Laura kerültek be Mazsiék mellé, köztük dőlt el a kiesős sorsa.

Mazsi negyedik alkalommal már nem jutott tovább, Bence és Laura több szavazatot kapott. A kiesett sztár elmondta, nagyon nem szeretett volna Bencéék mellett állni, mert közel állnak a szívéhez. Emiatt szívből örül annak, hogy ők mentek tovább, és nem estek ki a versenyből.