Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

DWS3: Berki Mazsi kemény kritikát kapott, nagyon kevésnek tartották (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi komoly negatív kritikák közepette vághatott neki a Dancing with the Stars negyedik élő adásának.

Nem lehet könnyű Berki Mazsi számára, hogy ilyen sokan utálják őt, és azt akarják, hogy essen ki a versenyből. Eddig azonban rendre megmentették a szavazók, ami Rubint Réka, Zimány Linda és Bárdosi Sándor versenyébe került.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Sokakból ez is utálatot váltott ki, különösen, amikor kiderült, hogy Réka és Linda is kevesebb voksot kapott, akiket sokkal jobbnak tartottak. Mazsi azonban igyekszik tovább és tovább fejlődni, a hátrányai ellenére is.

Legutóbb Bárdosi például egy öklendezős mozdulat tett, miután gratulált Mazsinak, amire később reagált is a sztár. Nem mindenkinek volt szimpatikus, amit a sportoló csinált, és természetesen Berki Krisztián özvegyének is megvan erről a véleménye.

Mazsi elismerte, eleinte a győzelem járt a fejében, majd ráeszmélt, hogy a többiek hogyan táncolnak hozzá képest. Látott pár olyan párost, akik sokkal jobbak, így ha nem is mondott le a végső sikerről, másképpen tekint erre. Szerinte néhány nézőben kialakult felé némi szimpátia, de igyekszik többet kihozni magából.

Tolvai Reni kebleit csak a takaró takarja Marilyn Monroe-ként (fotók)

A show óriási volt, Péter Szabó Szilvia énekelt élőben a tánc alatt, de Mazsi mozdulatai már messze nem voltak ilyen látványosak. Sorra kapta a kritikákat a zsűritől, egyáltalán nem jöttek át az érzések a mozdulatokon keresztül. Szente Vajk megjegyezte, jobban kell akarnia ezt az egészet Mazsinak, mert ez is hiányzik, és Ördög Nóri sem látja a fejlődést.