Dollár
393,46 Ft
Euró
413,20 Ft
Font
479,48 Ft
Bitcoin
17,031 $

Berki Mazsi nem hagyta szó nélkül Bárdosi Sanyi öklendezős mozdulatát

Fotó: Instagram/Berki Renáta

Takács Petra

2022. október 29. - 04:48

Sokan várták már erre a pillanatra, Berki Mazsi elmondta a véleményét az öklendezős mozdulatról, ami egyeseknél kiverte a biztosítékot.

Berki Mazsi eddig rendre az utolsó helyen jutott tovább a Dancing with the Stars harmadik évadából. Először Rubint Rékát ejtette ki, ami totális sokkot okozott, ő is azt gondolta, hogy számára ott véget ér a játék.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

Egy héttel később már Zimány Lindával szemben győzött, szintén az utolsó helyeken, majd legutóbb Bárdosi Sanyit búcsúztatta. Nagy botrány lett abból, hogy Bárdosinak volt egy nem túl szimpatikus öklendezős mozdulata, miután gratulált Mazsinak.

A kamera felvette a jelenetet, és Sanyi azóta interjút is adott ennek kapcsán. Elmondta a kemény véleményét, amit tart is, most pedig a másik fő érintett is megszólalt, aki elég hamar értesülhetett arról, hogy mit csinált a riválisa.

„Sportolóként azt gondolom, hogy méltósággal kell lelépni ilyenkor a tatamiról, színpadról, bármiről is legyen szó.” – fogalmazott Mazsi a TV2-nek adott interjújában. Bárdosi szintén mondott pár szót ennek kapcsán, hozzátéve, felfordul a gyomra, „és az csak egy sima vélemény, és kész.”

„Az, hogy kinek, mi a véleménye, azzal semmi probléma nincs, csak nem mosolygunk az arcába, aztán nem köpöm hátba a másikat.” – folytatta mosolyogva Mazsi. Berki Krisztián édesanyja ugyancsak megszólalt, aki azt mondta, lehet, hogy ennyire erős Mazsi tábora, mert a zsűri pontszámai alapján nem túl meggyőző a teljesítménye. „Nem mindenki lehet profi táncos.”

Júlia számára is furcsa, hogy Mazsi elvállalta a műsort, pár hónappal azután, hogy a férje meghalt. Addig Bárdosi úgy gondolja, hogy értékrendbeli különbség van közte és Mazsi között, sőt, szerinte a celeb a zsűrit és a nézőket is befolyásolta az élettörténetével, valamint azzal, hogy a kislányát is bemutatta a kisfilmben.

„Ez most teljesen rendben volt? Hogy valaki mindent és mindenkit felhasznál annak érdekében, hogy ő bent maradjon a műsorban?” – mondta Bárdosi, aki hozzátette, ha erről az a véleménye, hogy hányni akar, akkor azt engedjék meg neki. „Mert hányok.”

Eltűnt Majka posztja, amiben Lakatos Márknak üzent

Mazsi elmondása szerint ezzel az estével az összes édesanyát akarta megszólítani, nem kifejezetten az ő anyaságáról volt szó. „Azt szerettem volna, hogy ezt minden édesanya érezze.” Nem tagadja, megdöbbentette Bárdosi reakciója, nem számított arra, hogy mindezt így kezeli majd. Elárulta, érdekes volt számára, hogy Bárdosinak akkor még nem volt gondja, amikor megérkeztek Lékai-Kiss Ramónához az interjúra. „Szerintem méltósággal kell viselni a vereséget is.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.