Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,48 Ft
Euró
393,50 Ft
Font
459,79 Ft
Bitcoin
62,822 $

Solymár, Pilisvörösvár, Piliscsaba: bezárták a közintézményeket az áramszünet miatt

A hó miatt a buszközlekedés is akadozik, de a legnagyobb probléma a folyamatos áramszünetekből adódik. A szolgáltató estére ígéri a folyamatos ellátás helyreállítását.

Fotó: Egy járókelő a hóesésben Budapesten, a Deák Ferenc térnél 2023. november 30-án. MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Legalább huszonöt centiméter hó esett eddig Budapest északnyugati agglomerációjában. Ettől azonnal karácsonyi hangulata támad mindenkinek, s minden bizonnyal a gyerekek is örülnek, hogy hógolyózhatnak, hóembert építhetnek.

A festői látvány mellé azonban estétől szaporodni kezdtek a baljós jelek – írja a szeretlekmagyarorszag.hu. Kifejtik, a késő esti órákban szakaszosan több rövid áramszünet után Pilisvörösváron hosszabb áramszünet volt, amely többször megismétlődött. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A lap kiemeli, egyes körzetekben továbbra sincs áram, máshol éppen van, de a helyzet percről-percre változik. Az áramszolgáltató információi szerint több trafó is meghibásodott.

Hozzáteszik, elsőként a kidőlt oszlopokat kell helyreállítani, ezután tudnak csak a trafókkal foglalkozni. A hó miatt a buszközlekedés is akadozik, az áramszünet következtében pedig az iskolák és a közintézmények zárva tartanak.