Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,14 Ft
Euró
393,13 Ft
Font
468,13 Ft
Bitcoin
66,369 $

Az orosz részvények „alkalmatlanok a befektetésre”

Egy vezető befektetési vállalat kiveszi Oroszországot a feltörekvő piaci indexeiből, és mostantól „önálló piacként” tartja számon az országot.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nicholas Cappello
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az MSCI szerdán bejelentette, hogy az orosz részvények „alkalmatlanná váltak a befektetésre”, ezt pedig az alapján közölték, hogy a befektetők és a vagyonkezelők „túlnyomó többsége” kijelentette, az ukrajnai megszállás óta „alkalmatlanná váltak a befektetésre” az orosz részvények.

A vállalat azt is közölte, hogy jövő szerdától az összes orosz indexet átsorolják, ez a lépés pedig tökéletesen példázza, hogy Moszkva mennyire elszigetelődött a világtól, miközben újabb és újabb szankciókkal sújtja a Nyugat. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

„Jelenleg nagyon nehéz olyan forgatókönyvet elképzelni, amelyben orosz eszközöket érdemes vásárolni”

– osztotta meg a CNN-nel David Coombs, a Rathbones egyik vezetője.

Ez a meglátás pedig egyre nagyobb teret nyer a világban, korábban pedig szerdán az FTSE Russell, egy másik, a Londoni Értéktőzsde alá tartozó vállalat is közölte, hogy a jövő héttől kiveszi Oroszországot az összes részvényindexéből.

Majkát sokkolták Azahriah szavai, a NER-ezést sem érti

Majka döbben áll Azahriah szavai előtt, aki igencsak éles kritikát fogalmazott meg vele szemben a Puzsér-pofont követően.

Súlyos vonatbaleset történt Szentes és Csongrád között

Egy személyvonat és egy autó ütközött össze egymással a vasúti átjáróban, a helyszínt teljesen lezárták.

Döbbenetes információk láttak napvilágot Donald Trump merénylőjéről

Egészen abszurd módon Donald Trump 20 éves merénylője nem sokkal az USA volt elnökének beszéde előtt még drónnal nézett körbe a területen, amit semmilyen körülmények között nem tehetett volna meg egy ilyen esemény előtt.