Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,117 $

Most nagyon figyeljenek, akik megtakarítással rendelkeznek

Nem kizárt, hogy a megtakarítással rendelkezők akár két számjegyű mínusszal szembesülhetnek, ha nem lépnek időben.

Folytatódik az 1MDB-botrány, egy bankár volt felesége 93 millió dollárt követel

Tim Leissner, a Goldman Sachs volt bankárának volt felesége állítja, az 1MDB-ügyben való bűnösségének beismerése nyomán a férfitől elkobzandó 93 millió dollár értékű részvények valójában az ő tulajdonát képezik.

Elon Musk perrel néz szembe a Teslával kapcsolatos egyik tweetje miatt

Csoportos keresetet nyújtottak be Musk ellen, azzal a váddal, hogy a techmilliárdos manipulálja a Tesla részvényeit.

Trump dollármilliókat veszített egyetlen rossz üzleti döntése miatt

Noha a volt amerikai elnök rendre állítja, hogy "okos befektető" és üzletember, adóbevallásaiból most kiderült, hogy dollármilliókat veszített csupán egy rossz üzleti döntésével.

Ismét csökkenti autóinak árát a Tesla

Grace Tao szerint a lépesek „a kormány felhívására reagálnak a gazdasági fejlődést elősegítő és a fogyasztást ösztönző gyakorlati intézkedésekkel”.

További Hírek

Pár nap alatt 20 százalékkal zuhantak a Tesla részvényei

Brutális, 20 százalékos visszaesést könyvelt el a Tesla az elmúlt pár nap leforgása alatt: ezzel az elektromos autógyártó részvényei többet estek, mint a világ összes többi autógyártójának együttes értéke.

Az orosz részvények "alkalmatlanok a befektetésre"

Egy vezető befektetési vállalat kiveszi Oroszországot a feltörekvő piaci indexeiből, és mostantól "önálló piacként" tartja számon az országot.

Több mint 40 milliárd forint bónusz ütheti a WizzAir fejének markát

A csaknem 41.3 milliárd forintos jutalom feltétele, hogy a magyar vonatkozású légitársaság részvénypiaci értéke megduplázódik a következő 5 évben.

Nem Cristiano Ronaldo miatt omlott be a Coca-Cola részvényeinek árfolyama

Hétfőn az egész világsajtó megírta, hogy Cristiano Ronaldo üzenete a portugál válogatott sajtótájékoztatóján megrengette a Coca-Cola piaci árfolyamát, de úgy tűnik, a dolognak ennél jóval unalmasabb magyarázata van.

Ronaldo egészségtudatossága 1200 milliárd forintjába került a Coca-Colának

Ronaldo köztudottan híve az egészséges életmódnak, melynek hangot is adott a tegnapi magyar-portugál mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, mikor is nemes egyszerűséggel arrébb rakta az oda készített Coca-Colás üvegeket.

Veszélyeztetett állatok védelmére fordítják pénzüket a Gamestop részvényein meggazdagodó amatőr befektetők

A WallStreetBets Reddit-alfórum tagjai a tőzsdén szerzett vagyonukat veszélyeztetett állatfajok, többek között elefántok, teknősök és gorillák védelmére ajánlották fel.

Az Adidas és a távközlési szektor segíti az európai részvényeket

Európa legfőbb indexe a pandémiát megelőző csúcspontok közelében mozgott szerdán, miután az Adidas részvényeinek emelkedése, valamint a lendületes eladási előrejelzései, és a telekommunikációs készletek növekedése felülmúlta a bányászati ​​és utazási ágazatok veszteségeit.

MNB: rekord mennyiségű befektetése van a magyar háztartásoknak

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) statisztikái szerint újabb lélektani határt lépett át a háztartások vagyona augusztusban, ugyanis az értékpapírban lévő megtakarítások értéke a hónap végére átlépte a 13 ezer milliárd forintot