Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Orosz nyomozók hallgatják ki a terroristák családjait Tádzsikisztánban

Négy férfi családját látogatják meg az orosz nyomozók.

Fotó: MTI/EPA/Szergej Ilnyickij
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a moszkvai terrortámadás ügyében eljáró orosz nyomozók Tádzsikisztán felé vették az irányt, hogy kihallgassák azon négy férfi családját, akiket a múlt heti, több mint 130 ember életét követelő terrortámadás elkövetésével vádolnak.

A Sky News jelentése szerint a tádzsik biztonsági erők három tagja – akik nevük elhallgatását kérték, miután nincsenek felhatalmazva arra, hogy a nyilvánosság előtt megszólaljanak az ügyről – elmondta, hogy a tádzsik biztonsági tisztviselők a közép-ázsiai ország különböző részeiből hozták a családokat a fővárosba, Dusanbéba. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Az Oroszország által a halálos támadás végrehajtásával vádolt négy férfi mind Tádzsikisztánból származik. A 32 éves Dalerdzson Barotovics Mirzojev, a 30 éves Saidakrami Murodali Rachabalizoda, a 25 éves Shamsidin Fariduni és a 19 éves Muhammadsobir Fayzov vasárnap jelent meg a bíróságon. Mindegyikükön kínzásra utaló sérülések voltak.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.