Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,24 Ft
Euró
386,55 Ft
Font
454,27 Ft
Bitcoin
69,484 $

Ördög Nóri kisfia is versenyezne az Ázsia Expresszben

Ördög Nóri kisfiának annyira megtetszett az Ázsia Expressz, hogy később szerepelne a műsorban, mint versenyző.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Ördög Nóriéknak hamarabb kellett elhagyniuk a Fülöp-szigeteket egy nem várt esemény miatt. Erdőtűz tört ki a helyszínen, így jobbnak látták, ha nem kockáztatnak, majd azt követően Tajvan felé vették az irányt, ahol a finálét rendezik meg. Már nem egy páros eshetett ki, de nem tudni, hányan vannak még versenyben.

Ami biztos, hogy kevesebb lehet hátra, túl vannak a féltávon, és ez már önmagában nagyon izgalmas. Tajvan pedig szintén csodálatos, tele különleges szokásokkal, amit Nóri családja is átélhet, mert továbbra is ott vannak vele. A kaland számukra is folytatódik, mindig van miről forgatniuk. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Nóri első gyermeke, Nánási Mici 2013 májusában látta meg a napvilágot, ami azt jelenti, hogy rövidesen 11 éves lesz. Öccse, Nánási Vencel pedig egy évvel később, 2014 augusztusban született, így nincs közöttük igazán korkülönbség. Már nem egy Ázsia Expresszt csináltak végig, melyek számos egyedi emléket adhatnak nekik.

„A mai egypercesben egy ellentmondásos kisváros, Baguio vendégszeretetét élvezzük, ami szmogos ugyanakkor sportos is egyben, ahol szirénával “harangoznak” délben, sportkocsikkal szállítják ki a sushit, és ahol egy átlagos kávézó kínálatában is szerepel a “magyar kolbász”…” – írta a posztjában Nóri.

Megtudhattuk, hogy Nóri fia is elindulna a versenyen, például az édesapjával közösen, ami egy igencsak érdekes és izgalmas kaland lenne, a műsorvezető számára is. „De nem csak emiatt lesz emlékezetes: hanem azért, mert itt derült ki, hogy Venci szeretne elindulni versenyzőként az Ázsia Expressz 15. évadában…”

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.