Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Különleges fotót osztott meg Orbán Viktor a 61. születésnapján

Orbán Viktor 61 éves lett, melynek alkalmából természetesen a felesége, Lévai Anikó is felköszöntötte.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond országjáró kampánykörútjának salgótarjáni állomásán 2024. május 30-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Style

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A magyar miniszterelnök egy nagyon különleges és egyúttal viharos időszakban látta meg a napvilágot. 1963. május 31-én született Székesfehérváron, ami örökre meghatározó város marad számára emiatt.

Orbán Viktor napra pontosan 61 évvel ezelőtt született, és túl sokat nem kellett várnia arra, hogy megtalálja az igazit Lévai Anikó személyében, akivel már 1986-ban összeházasodott, nem sokkal a rendszerváltás előtt. Nagy családot alapítottak, összesen öt gyermeket neveltek fel, akik közül többen már szintén szülők. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Nagy utat járt be a miniszterelnök, aki egyúttal Európa rekordere is. Hosszú ciklusokkal ajándékozta meg a sors, és egyúttal a választók, akik 2010 óta folyamatosan bizalmat szavaznak neki, és 2026-ban is reális esélyei lehetnek a győzelemre.

Ez most egy rendkívül sűrű időszak Orbán Viktor számára, aki Erdei Zsolt születésnapjáról sem feledkezett meg, és természetesen őt is sokan köszöntötték fel, köztük LévaI Anikóval. „Köszönöm a jókívánságokat! Köszönöm mindenkinek, de leginkább annak, aki elvisel!” – üzente a Facebook oldalán a kormányfő.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.