Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Orbán Viktor az 50 éves Erdei Zsoltnak üzent

Erdei Zsolt a magyar boksztörténet egyik legjobb bokszolója, aki 50 éves lett, melynek alkalmából Orbán Viktor miniszterelnök is felköszöntötte.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Grezsa István (Fidesz-KDNP) polgármesterjelölt (b) köszönti Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét (k) országjáró kampánykörútjának hódmezővásárhelyi állomásán 2024. május 25-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Orbán Viktor nem is oly rég a legidősebb szavazóját is felköszöntötte, aki 100 éves lett. Megható pillanatokat vettek videóra az idős nyugdíjas otthonában, ahol személyesen a magyar miniszterelnök látogatta meg. Erre talán még ő sem számított, pedig az elmúlt 100 évben nem kevés dolgot láthatott a világban.

A magyar kormányfő ezúttal Erdei Zsoltot köszöntötte fel, aki fele annyi idős lett, mint Orbán Viktor 100 éves támogatója. 50. születésnapját ünnepli a legendás bokszoló, és nagy karriert tudhat maga mögött, mindig is példakép volt, ahogyan az is marad, ehhez kétség sem férhet, nemcsak sportolóként. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Az egykori világbajnok és Európa-bajnok óriási utat járt be a pályafutásában. 2000-ben vívta meg első profi mérkőzését Hamburgban hivatásos bokszolóként, amit rögtön megnyert. Páratlan volt a pályafutása, miután 34x nyert, és egyetlen egy vereséget szenvedett el, karrierje legvégén Monte Carlóban Gyenyisz Gracsov ellen 2013 márciusában. Utolsó meccsét viszont egy évvel később Kecskeméten behúzta, így hazai környezetben köszönhetett el.

„Isten éltesse 50. születésnapján Erdei Zsoltot! Már életében legenda.” – írta a posztjában Orbán Viktor miniszterelnök, csatolván mellé egy korábban készült közös képet, ahogyan a parlamentből figyelik az eseményeket. Nem mellesleg a kormányfő Mike Tyson egykori nagy riválisával is találkozott Budapesten, amiről videós anyag készült.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.