Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Orbán Viktor személyesen látta vendégül Mike Tyson legendás ellenfelét Budapesten

Orbán Viktor magyar miniszterelnök személyesen látta vendégül Evander Holyfieldet, Mike Tyson egykori legendás ellenfelét.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Evander Holyfield korábbi cirkáló- és nehézsúlyú vitathatatlan világbajnok amerikai ökölvívót (b) a Karmelita kolostorban 2024. május 24-én. Ezen a napon rendezik Budapesten a New School Promotion ökölvívó gáláját. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, Mike Tyson hamarosan közel 60 évesen is újra ringbe száll, és őrülten nagy formában van. Egy 30 évvel fiatalabb bokszolóval fog bokszolni, ami igazi boksztörténeti pillanat lesz, nem is akármilyen, melyet a Netflix fog közvetíteni, és valószínűleg minden korábbi rekord megdől majd a nézettséget illetően.

A korábbi cirkáló- és nehézsúlyú vitathatatlan világbajnok amerikai ökölvívó pedig jelenleg Budapesten vendégeskedik, miután ma rendezik meg Budapesten a New School Promotion ökölvívó gáláját. Orbán Viktor személyesen fogadta a legendát, aki egykor Mike Tyson nagy riválisa volt. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A 61 éves Evander Holyfield egészen 2011-ig bokszolt, és 29 kiütéssel fejezte be a karrierjét. 44 győzelemmel és 10 vereséggel köszönt el a profi boksztól, melynek ideje alatt volt egészen a csúcson is. Tysonnal 1996-ban és 1997-ben bokszolt 34 és 35 évesen, mindkét meccsét megnyerte a legenda ellen.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Evander Holyfield korábbi cirkáló- és nehézsúlyú vitathatatlan világbajnok amerikai ökölvívót (b) a Karmelita kolostorban 2024. május 24-én. Ezen a napon rendezik Budapesten a New School Promotion ökölvívó gáláját. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Fotó A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök b fogadja Evander Holyfield korábbi cirkáló és nehézsúlyú vitathatatlan világbajnok amerikai ökölvívót j a Karmelita kolostorban 2024 május 24 én Ezen a napon rendezik Budapesten a New School Promotion ökölvívó gáláját MTIMiniszterelnöki SajtóirodaBenko Vivien Cher

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.