Dollár
392,26 Ft
Euró
412,12 Ft
Font
480,86 Ft
Bitcoin
16,983 $

Orbán Viktor őszinte részvétét fejezte ki a busztragédiában elhunyt áldozatok családjainak

Fotó: Tűzoltók az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében, ahol árokba borult egy autóbusz 2021. augusztus 15-én hajnalban. A balesetben legalább nyolcan meghaltak. MTI/Mihádák Zoltán

Takács Petra

2021. augusztus 15. - 10:49

Magyarország miniszterelnökét is mélyen megrendítette az, ami a hajnali órákban történt az M7-es autópályán Budapest irányába.

Lesújtó híreket kaptak a magyar emberek vasárnap reggel, amikor kiderült, hogy busztragédia történt az M7-es autópályán. A helyszínen összesen nyolc ember vesztette életét, és nyolc súlyos sérültről tudni.

Soron kívül Kiderült, mikor helyezik végső nyugalomra Csapó Gábort

Eddig legkevesebb nyolc halálos áldozatot követelt a busztragédia, amiben meg nem erősített információk szerint a sofőr is életét vesztette. Pillanatnyilag nem tudni, hogy mi történt pontosan, így a műszaki hiba sem zárható ki.

A képek mellett videofelvételeket is közöltek a helyszínről, ahol jelenleg a helyszínelés, illetve a műszaki mentés zajlik. A sérülteket már kórházba szállították a mentőegységek, és hamarosan a holttesteket is elszállítják.

Orbán Viktor miniszterelnök is részvétét fejezte ki a tragédia kapcsán, amiről a Facebook oldalán írt. „Őszinte részvétem a buszbalesetben elhunyt áldozatok családjainak, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánok. Vigyázzunk egymásra az utakon.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.