Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Nyolc ember életét vesztette az M7-esen történt halálos tömegszerencsétlenségen a helyszínen

Fotó: Tűzoltók az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében, ahol árokba borult egy autóbusz 2021. augusztus 15-én hajnalban. A balesetben legalább nyolcan meghaltak. MTI/Mihádák Zoltán
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 15. - 07:08

A rendőrségi tájékoztató szerint az M7-es történt buszbalesetnek áldozatai is vannak, a helyszínen nyolcan vesztették életüket, de súlyos sérültek is vannak.

Korábban beszámoltunk az M7-es történt buszbalesetről, melyet követően a rendőrség újabb közleményt adott ki. Sajnálatos módon áldozatai is vannak a tömegszerencsétlenségnek.

Közúti közlekedési baleset történt 2021. augusztus 15-én 4 óra 55 perckor az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében, ahol egy magyar honosságú, utasokat szállító autóbusz – eddig ismeretlen körülmények között – oldalára borult – írja a police.hu

A halálos áldozatok mellett súlyos és könnyebb sérültek is vannak: Az elsődleges adatok szerint a helyszínen nyolc ember az életét vesztette, ketten súlyosan és negyvenhatan könnyebben megsérültek. Ellátásuk, kórházba szállításuk folyamatban van.  

A helyszínen teljes útlezárás van érvényben: A helyszíni szemlét és a műszaki mentést a rendőrök megkezdték, a helyszínen teljes útlezárás van érvényben, az egyenruhások a forgalmat a szabadbattyáni lehajtónál terelik le az autópályáról, visszatérési lehetőségük a járművezetőknek a következő felhajtónál lehetséges, a 63-as számú főútról.

Helyszíni képek az M7-esen történt nyolc halálos áldozatot követelt busztragédiáról

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.