Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

Orbán Viktor magyar miniszterelnök gyakorlatilag az év fotójával állt elő, és továbbra is azt mondjuk, nagyon jól áll neki a szakáll.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2023. december 1-jén. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktoron igen nehezen fog az idő, lassan öregszik, jól áll neki az idő, különösen, ha szakállal mutatkozik. A nyári szünet alatt általában megnöveszti a szakállát, és sokan szeretnék, ha megtartaná.

Miniszterelnökként azonban erre is figyelnie kell, bár hangsúlyozzuk, valóban jól áll neki a szakáll, egy hollywoodi filmbe is elmenne. Sokan, akik az ellenzékhez tartoznak, szintén elismerik ezt, miközben a kormányfő minden eddiginél népszerűbb.

Köszönhető ez annak is, hogy nemcsak érti, hanem szereti a humort. A TikTokot is pillanatok alatt hódította meg, nagyon otthonosan mozog ebben a környezetben, minden adott számára ahhoz, hogy a fiatalok körében is népszerű legyen.

Sokan szeretnének vele szelfit, de egy szakállas fotó valóban nagyot szólna. Miután hamarosan Mikulás napja van, Orbán Viktor készül, már csak az unokái miatt is, akikkel igyekszik sok időt tölteni.

Nemrég megtudhattuk a miniszterelnöktől, hogy anno hivatalos Mikulás is volt, még gimnazista korában. „Csizmákat kipucolni, éjjel érkezik a Mikulás!” – írta a fotójához Orbán Viktor, aki ezzel gyakorlatilag tarolt is idén a fotók terén.