Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Orbán Viktornak Arnold Schwarzenegger telefonszáma is megvan

A magyar miniszterelnök sok híres embert ismer, többek között Arnold Schwarzeneggert is bármikor felhívhatná.

Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz újraválasztott elnöke beszédet mond a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2023. november 18-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor magyar miniszterelnökként egy nagyon erős pozíciót tölt be Európában, sokkal erősebbet, mint más nagyobb országok vezetői. Ráadásul hosszú évek óta megkapja a bizalmat a honfitársaitól, amit ugyancsak kevesen mondhatnak el magukról.

Noha egy kis ország vagyunk, komoly befolyással bírunk Brüsszelben és egy sor világmárka képviselteti magát Magyarországon a gyáraikkal. Ez a jövőben még inkább így lesz, és a kormány az elsők között kezdett el nyitni Ázsia felé, ami láthatóan jó döntésnek bizonyult.

Sorra jelentik be az új megállapodásokat, melyek által rengeteg új munkaerő válik elérhetővé. Magyarországon nem nehéz munkát találni, és Orbán Viktor pontosan a munka erejében hisz, ez hajtja előre a gazdaságot.

A hosszú évek alatt a miniszterelnök is találkozott nagynevű emberekkel, világsztárokkal. Ezek után az sem jelent meglepetést, hogy többek között Arnold Schwarzenegger telefonszáma is megvan a telefonjában.

Természetesen nem Arnold az egyetlen nagy név, akivel bármikor beszélhetne. A TikTokon is népszerű kormányfő kitért a többi névre is, de más kormánytagok szintén megemlítették, ki a legnagyobb név a telefonjukban.

@viktor_a_tiktokon És neked ki a leghíresebb ember a telefonkönyvedben? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #MarcoRossi #KrauszGábor #KrauszFerenc #JohnMalkovich #RostAndrea #EmmanuelMacron #ArnoldSchwarzenegger #ChuckNorris #NovákKatalin #MichaelJackson #HabonyÁrpád #KammererZoltán ♬ Exciting, exciting, cute songs(1283711) – Korepoi