Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,45 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,62 Ft
Bitcoin
61,048 $

Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

A magyar miniszterelnök egyre több mindent oszt meg azokról az időkről, amikor még csak bontogatta a szárnyait a politikában.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2023. november 10-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök népszerűsége töretlen, immáron a közösségi médiában is. Korábban javarészt a Facebookon keresztül üzent, majd szép lassan megérkezett az Instagramra és a Twitterre.

A Twitter Magyarországon nem túl népszerű, de így is sokan követik, többek között külföldiek. Legutóbb pedig a TikTok-ra regisztrált, ami ismét jó döntés volt a stáb részéről, hiszen ezen a platformon keresztül a fiatalokat is könnyebben szólíthatják meg.

Ide általában lazább tartalmak kerülnek fel, és miután Orbán Viktor szereti a humort, élvezi is ezeket a videós anyagokat. Legutóbb például azt árulta el, nagy gyakorlata van Mikulásnak lenni.

Amikor még a gyerekek kicsik voltak, gyakran öltözött be Mikulásnak. Sőt, egykor hivatásos, fizetett profi Mikulás volt, még a gimnáziumi évei alatt Székesfehérváron a Skála áruházban. Ugyan szerény fizetést kapott ezért, szívesen csinálta, mialatt ismeretlen emberekhez vitte ki a Skála ajándékait.

Érdemes megnézni a videót, több érdekes kérdésre is válaszolt az ünnepek kapcsán a miniszterelnök, aki nagyon várja az ünnepeket. Ilyenkor mindenki boldog, és talán még a hó is esni fog.

@viktor_a_tiktokon Advent első vasárnapja: a skálás Mikulás vallomása #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #fidesz #advent ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon