Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,804 $

Orbán Viktor is reagált a magyar válogatott új Eb-vereségére

Orbán Viktor miniszterelnök sem hagyta szó nélkül a válogatott Németország elleni Eb mérkőzését.

...svg content...Fotó: Szurkolók a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportja második fordulójában játszott Németország - Magyarország csoportmérkőzést nézik a budapesti Szabadság téren kialakított szurkolói zónában 2024. június 19-én. MTI/Balogh Zoltán
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország ugyan jól játszott, még csak pontot sem szerzett Németország ellen az Európa-bajnokságon. Nem egy helyzet maradt ki, máskor pedig éppen hogy csak blokkolni tudták az ígéretes kísérleteket a védők. Ami pedig az első gólt illeti, Gulácsi Péter szerint is minimum véleményes volt.

Sokan nem elégedettek a játékvezető munkájával, Marco Rossi rendesen kiosztotta a bírót, aki szerinte a legrosszabb teljesítményét nyújtotta a nap folyamán. Szoboszlai Dominik szintén azon a véleményen van, hogy szabálytalanság előzte meg a gólt, amikor Gündogan hátulról fellökte Orbánt a kapu torkában. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Orbán Viktor is reagált, aki nagyon drukkolt a magyaroknak, és még mindig van esély arra, hogy továbbjusson a csapat. „Jön Skócia, csak a becsület! Megmutattuk, miért vagyunk itt!” – írta a miniszterelnök a Facebook oldalán.

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.

Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője bemutatta a párt új alelnökét, Radnai Márkot, aki színész-rendezőként és a párt rendezvényeinek főszervezőjeként is ismert.