Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Oltani fog az erdőkertesi háziorvos

Nyíregyháza, 2021. március 23. Soós Zoltán háziorvos előkészíti oltáshoz az AstraZeneca koronavírus elleni vakcinát nyíregyházi rendelőjében 2021. március 23-án. MTI/Balázs Attila
Belföld
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Habár Kiss Csaba korábban megtagadta a koronavírus elleni vakcina beadását, mégis nekikezdhet az oltásnak.

Péntektől megkezdi körzetének oltását Erdőkertesen Kiss Csaba háziorvos – írta Pásztor László polgármester Facebook-oldalán, melyről az RTL Klub Híradója is beszámolt.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

A település vezetője megköszönte az orvos döntését, egyúttal leírta, a község másik szakemberével együtt 210 vakcinát fognak beadni.

Kiss Csaba korábban megtagadta, hogy beadja a koronavírus elleni oltóanyagokat, mivel elmondása szerint káosz uralkodik az oltások elrendelésében, továbbá kifogásolta azt is, hogy a kínai vakcinának nincs európai engedélyezése.

Mindezeken felül hangsúlyozta, rendelője alkalmatlan az oltásra, mivel túl kicsi a váróhelyiségük ahhoz, hogy az igénylők be tudják tartani egymástól a szociális védőtávolságot.

A Pest Megyei Kormányhivatal múlt héten jelentette be, hogy egymillió forintos pénzbüntetéssel sújtják az erdőkertesi háziorvost, amiért megtagadta az oltást.