Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,85 Ft
Euró
394,53 Ft
Font
460,72 Ft
Bitcoin
65,088 $

Eb 2020: A túlzott olasz ünneplés egy ember halálát okozta, emellett sokan megsérültek

Egy ember meghalt, többen pedig megsérültek a labdarúgó-válogatott Anglia felett aratott vasárnapi, Euro 2020-as döntőbeli győzelmét követő, mindent elsöprő ünneplés során Olaszországban.

Olasz szurkolók ünneplik a válogatottjuk gyõzelmét a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság döntõjében játszott Olaszország-Anglia mérkõzés végén a Milánóban 2021. július 11-én. Olaszország az 1-1-es döntetlennel zárult rendes játékidõt követõ hosszabbítás utáni büntetõpárbajban 3-2-re gyõzött, és 1968 után másodszor lett a kontinens legjobbja. MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A szicíliai Caltagirone városában egy 22 éves férfi autóbalesetben halt meg, amikor a városközpontba sietett, hogy részt vegyen a győzelmi ünnepségeken – közölte a rendőrség.

Milánóban 15 ember sérült meg, köztük hárman súlyosan, a mérkőzés utáni bulizás során: egyikük három ujját elvesztette, amikor egy petárda felrobbant a kezében. Soron kívül Novák Katalin nem igényelt magának lakást a lemondása után

A déli Foggia városához közeli városban a rendőrség szerint egy bérgyilkos kihasználta az utcai káoszt, hogy leszámoljon a célpontjával, ugyanis a tömegben lelőtte célpontját, mielőtt motoron elmenekült volna.

Az áldozat hatéves unokahúga is megsebesült a támadásban, és „nagyon súlyos” állapotban van – közölte a Reuters a helyi média beszámolója alapján.

Olaszország 1968 óta először nyerte meg a világbajnokságot 3-2-es büntetőpárbaj-győzelemmel, miután a csapatok 1-1-es hosszabbítás után döntetlent játszottak.

Blinken: az USA nem vett részt az Irán elleni támadásokban, és nem támogatja a rafahi műveletet

Az amerikai külügyminiszter újságírói kérdésre leszögezte, az Egyesült Államok nem vett részt az Irán elleni izraeli támadásban, és Izrael rafahi hadműveletét sem támogatja.