Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

Oláh Ibolya nem versenyként tekint a Sztárban Sztárra

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A mezőnyből talán Oláh Ibolya az egyetlen, aki nem igazi versenyként tekint a Sztárban Sztárra, de ez még sokat is hozhat neki a konyhára.

Oláh Ibolya legutóbb egy totálisan más karakterré alakult át, és a produkció nem úgy sikerült, mint azt várták volna. A zsűri kritikusabb volt Ibolyával, mint szokott, és a hangi utánzásban is találtak hiányosságokat.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Ibolya tudta jól, hogy ez messze nem az ő világa, és a karakteres hangja miatt nem tud úgy elénekelni egy ilyen dalt, ami 100%-osan hozná, amit várnak. Ő is tisztában van vele, hogy egy füstös hangot nehéz elváltoztatni, csúsztatni pedig pláne, de dolgozik rajta.

Ibolya a TV2-nek adott interjújában azt mondta, az egész versenyből, amit a leginkább kiemelne, az a legutóbbi vasárnap volt. Mégpedig amiatt, mert nemigazán érezte magát komfortosan, és ezt sokan mások is látták.

Oláh Ibolyának nagyon nehéz dolga van

Hozzátette, önmagát hazudtolja meg hetek óta, miután mindig valakivé mássá változik át, és olyan dalokat ad elő, amik igen más stílusúak hozzá képest. „Egyik sem az enyém.” – fogalmazott az énekesnő, aki nagyon fáradt.

Elárulta, játéknak fogja fel a Sztárban Sztárt, nem versenyként tekint rá. Ennek kapcsán mondta azt, hogy fontos, az ember a komfortzónáján belül érezze magát jól, és ne feszengjen, mivel az mindenre hatással van.

Elismeri, ezer közül megismerik a hangját, és ahhoz, hogy jól el tudja változtatni azt, olyan karakterre van szüksége. „Sajnos.” – mondta Ibolya, aki ezen a hétvégén is színpadra fog állni, és jó esélyei lehetnek a továbbjutásra.