Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Ő Gáspár Győzi kisebbik lányának, Virágnak a nagy szerelme

not image

A T-800-as

2021. január 28. - 14:16

Győzike egy fotózásról osztott meg egy képet, amin nemcsak ő szerepel rajta, hanem a fiatalabbik lánya, illetve Virág nagy szerelme.

Hihetetlen, hogy mennyi idő telt el a Győzike Show óta, amit egy egész ország figyelt, még azok is, akik nem kedvelik Győzikét, vagy a családját. Mondhat bárki, bármit, az emberek nagyon jól szórakoztak az epizódokon, és nem véletlenül volt olyan népszerű a show.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Ugyanakkor tény, hogy nem minden alakult olyan jól, mint azt az emberek gondolták. Gáspár Evelin például nemrég egy rettentő szomorú történetet is elmesélt a család kutyájáról, Buksiról, aki már nem lehet közöttük.

Virág, Győzike kisebbik lánya is kész nő lett, pedig mintha csak tegnap lett volna, ahogy cumisüveggel a szájában láthattuk őt. A fiatal lányra időközben a szerelem is rátalált, és valóban nagyon boldognak tűnik.

Egy nagyon szexi szettben rúgta be a TikTok ajtaját Berki Mazsi

Ha Virág boldog, akkor a szülei is azok, hiszen egy szülőnek az a legfontosabb, hogy a gyermeke egészséges és boldog legyen. Az a tény, hogy a kis Virág már ekkora, jól mutathatja, mennyire gyorsan telik az idő.

Ritkán látni olyan képeket, amiken Virág is szerepel, aki távol marad a médiától, aminek talán a kisgyerekkori szereplés is lehet az oka. Azok a képek pedig még ritkábbak a médiában, ahol együtt van a szerelmével, mellette az édesapjával.