Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Gáspár Evelin elárulta, mi történt Buksival, akivel kegyetlenül elbántak az elrablói

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Egészen hihetetlen és gyalázatos, hogy vannak ilyen „emberek”, akik ennyire kegyetlenek tudnak lenni, még az ártatlan állatokkal is.

Gáspár Evelin a Győzike Show alatt át kellett élnie pár nehéz időszakot. Sokan csak azt gondolták, hogy minden a csillogásról és a fényűzőséről szólt akkor, de ez távolról sem volt így. Győzike idősebbik lányának sem volt könnyű, főként az iskolában.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Többen elfordultak tőle, vagy kihasználták, de volt olyan “barát” is, aki minden határt átlépett. Gyerekként mindezt sokkal nehezebb lehetett feldolgozni, így azok az évek ugyan sokat is adtak, nagyobb mértékben vettek el.

Ezeket a rossz emlékeket már nem lehet visszacsinálni, ahogy Buksi elvesztését sem, akit egy ország szeretett meg, majd a kutya eltűnt… Voltak, akik azt hitték, hogy ez az egész csak színház, de mesze nem erről volt szó.

Evelin az Instagram oldalán beszélt arról a fájdalmas emlékről, amikor kiderült, hogy a család kutyáját nemcsak elrabolták, hanem kegyetlenül elbántak vele. Sajnálatos módon még mindig vannak odakint ilyen „emberek”, akik ebben lelik az örömüket.

„Gyermekként azzal szembesülni, hogy milyen az emberi gonoszság. Ellopták az udvarunkból a kutyust, és kikötözték a vonatsínekre. Szegénynek leszakadtak a lábai. Még most is fáj, hogy az én kiskutyámmal ezt történt…”

„Akkor ez mélyen érintette a családom, mert belegondoltak a szüleim abba, hogy minket a tesómmal elrabolhatnak, vagy hasonlók. Akkor erről nem beszéltünk. Csak a „vidám tv-műsort” láthatták a tv-ben…”