Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Egy nagyon szexi szettben rúgta be a TikTok ajtaját Berki Mazsi

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Mazsi igyekszik minden fontosabb közösségi médiás platformon jelen lenni, és ennek megfelelően tartalmat gyártani.

Noha már Berki Mazsi sem tartozik a tini korosztályba, a közösségi média elég széles körben mozog ahhoz, hogy mindenki megtalálja rajta a helyét. Ehhez azonban kreatívnak és kitartónak kell lenni.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Berki Krisztián mellett Mazsi is elég nagy népszerűségre tett szert, és sokan kedvelik a karakterét. A duó közös úton halad előre, de természetesen mindenkinek megvan a saját maga csatornája és megállapodásai.

Berkiék nem hagyják unatkozni az embereket, az őket utálókat sem, akiknek így mindig van lehetőségük arra, hogy odaszóljanak valamit. Mivel Krisztián a megosztóbb személyiségek közé sorolható, ebből a feleségének is kijut.

Senki sem tud szexibben pózolni a parton, mint Nicole Scherzinger

Egyelőre elég jól viselik a támadásokat, amivel csak még frusztráltabbá válnak a trollok. Ez már csak egy ilyen világ, ahol javarészt minden a közösségi médiáról, azoknak a különböző platformjairól szól.

Mazsi most az egyik tiktokos videóját osztotta meg a követőivel, akik közül sokakat lenyűgözött a felvételen látható szett. A formás test nagyon sokat dob hozzá az összhatáshoz, és ez a fehér-piros összeállítás igen dögös lett.