Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Továbbra sincs gyanúsítottja a Nemzeti Színházban történt novemberi balesetnek

Folyik a nyomozás, de a hírek szerint a büntetőjogi felelősség tisztázása még várat magára.

...svg content...Fotó: Horváth Lajos Ottó (b) Prospero, Bordás Roland (b2) Ferdinand, Szűcs Nelli (j2) Ariel és Szász Júlia (j) Miranda szerepében William Shakespeare A vihar című komédiájának próbáján a Nemzeti Színház nagyszínpadán 2019. december 19-én. MTI/Soós Lajos
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Továbbra sem történt gyanúsítotti kihallgatás a Nemzeti Színházban tavaly novemberben történt baleset ügyében – tudatta a Népszava érdeklődésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

Mint ismert, 2023 őszén a Rómeó és Júlia egyik előadása alatt két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó balesetet szenvedett, amelyet követően azonnal kórházba szállították őket. Azt nem tudni, mikor állhatnak újra munkába, ugyanis felépülésük még tart. Soron kívül A nemzetközi mezőnybe is aranyéremmel tért vissza Milák Kristóf

A rendőrség jelezte, hogy foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt zajlik a nyomozás, ebbe szakértőt is bevontak. Az intézmény főigazgatója, Vidnyászky Attila szerint a rendőrség már járt a helyszínen, ennek a vizsgálatnak az eredményéről nem tudni – teszi hozzá a lap.

De arról is beszámoltunk korábban, hogy ügyvédhez fordultak a Nemzeti Színház megsérült színészei: azóta sem kapták meg azt a kártérítést, ami megilleti őket, így jogi segítséget kértek. Múlt hónap közepén pedig azt is megírtuk, hogy balesete óta először jelent meg nyilvános eseményen Horváth Lajos Ottó.

Verőcei halálos hajóbaleset: hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, hogy lassítson

A verőcei hajóbaleset túlélője elárulta, hiába kérték a motorcsónak vezetőjét, lassítson, nem tette meg, ami végül hét ember életébe került.