Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Az RTL bejelenti, kik a Nyerő Páros új évadának sztárpárosai

Kabát Péter jelentette be, hogy 2024-ben visszatér a Nyerő Páros, és természetesen az eddig megszokottakhoz hasonlóan új párosok költöznek be a villába.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Hosszú évek óta fut folyamatosan a Nyerő Páros az RTL-en, ami a csatorna egyik legnézettebb műsora. Sebestyén Balázs és Kabát Péter nagy párost alkotnak a műsorban, remekül egészítik ki egymást, és közben nagyon jól szórakoznak. Ez valószínűleg most sem lesz másképp, ugyanis ismét lesz Nyerő Páros.

Az RTL nem szakít a hagyományokkal, ebben az évben is lesz Nyerő Páros, és az eddig megszokottakhoz hasonlóan új sztárpárosok költöznek be a villába. Valószínűleg lesznek meglepetésemberek is, talán olyanok is, akiket korábban a TV2-n láthattunk, most pedig már az RTL képernyőjén tűnnek fel. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Hunyadi Donatella is így tett, aki legutóbb a Dancing with the Starsban szerepelt, újabban pedig az RTL-nél mutathatja meg, mire lépes. A TV2 is sok műsorral készül, már önmagában a Megasztár visszatérése nagy durranás, ráadásul a DWS is kap egy új évadot, tele sztárokkal és ismert emberekkel.

Kabát bejelentette, rövidesen megtudhatjuk, kik a 8. évad szereplői a Nyerő Párosban. Órákon belül lehull róluk a lepel, ugyanis ma este a Fókusz Pluszban bejelentik, kik költöznek be a villába, kik azok akik egymás ellen fognak harcolni.