Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,20 Ft
Euró
394,87 Ft
Font
467,76 Ft
Bitcoin
69,532 $

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella meg akarja mutatni, nemcsak szép tud lenni

Hunyadi Donatella már nagyon várj a Fort Boyard – Az erőd forgatásait, amiknek ő is része lesz, és ez igencsak izgalmas.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, az RTL képernyőjén tér vissza a Fort Boyard – Az erőd című műsor. Több mint 20 év után reaktiválják a sikeres formátumot, amiben kizárólag hírességek, sztárok, celebek fognak megküzdeni egymással. Istenes Bence lesz a műsorvezető, aki hangsúlyozta, nem kell ezt az egészet olyan komolyan venni.

Szerinte lesznek olyan részek, amikor a komolyság dominál, de fontos, hogy a játékosok élvezzék a kalandot, és rengeteg humoros rész lesz látható a műsorban. Sok híresség kapott helyet a mezőnyben, akik csapatokban fognak dolgozni, és már most tudni, kik, kikkel fognak megküzdeni a nyereményért. Soron kívül Havas Henrik az ATV-botrányról: az adatgyűjtésről tájékoztatni kellett volna Magyar Pétert

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella szintén tagja a mezőnynek, akit sokra tart az édesanyja. Az ismert modell és énekes nagyon nagy formában van, számára a fizikális kihívások valószínűleg az élre repítik, de majd meglátjuk. A nagyon csinos és vonzó fiatal lány a Dancing with the Stars után most valami egészen másban próbálja ki magát.

Hunyadi Donatella azt mondta az RTL-nek adott interjújában, nagyon tetszik neki az a feeling, ami körülfonja a játékot. „Szeretném magam megmutatni egy ügyességi játékban, egy ügyességi műsorban is, hogy nemcsak kvázi szép tudok lenni, szép sminkben, szép hajjal, szép ruhákban vonulni vagy pedig fotózáson megjelenni.”

„Hanem igenis, amikor van egy ilyen erőnléti feladat, egy ilyen ügyességi feladat, akkor is oda tudom tenni magamat.” – mondta a tőle megszokott izgatottsággal és nagy motivációval, készülvén a külföldi kalandra, ami megint egy nagy életesemény lehet számára, részben a médiakarrierjében.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.