Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Nyerő Páros: Muri Enikőnél máris betelt a pohár a párját támadó kommentek miatt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. szeptember 22. - 18:09

Várható volt, hogy lesz reakció Muri Enikő részéről, aki nem sokkal a műsor indulása után máris egy hosszabb posztban szólt a párját támadókhoz.

Fogalmazzunk úgy, hogy Muri Enikő párja egyelőre nem tűnik a nézők kedvencének a Nyerő Páros új évadában. Rengeteg durva hozzászólás jelenik meg Szabiról, akit minden szinten igyekeznek bántani az interneten keresztül.

Soron kívül Új mélypontra süllyedt a fogyasztói hangulat Németországban, mi lesz ezután?

Sokat nem kellett várni arra, hogy beinduljanak a kommentek, miután Szabi nagyon hamar odaszólt Hódi Pamela férjének, és ez sokaknál kiverte a biztosítékot. Azóta pedig még inkább igyekeznek szétszedni őt a különböző oldalakon, amit akkor sem lehet megállítani, ha Enikő hosszasan posztol erről.

„Sziasztok. Nem leszek rövid. És túl boldog sem vagyok. Csak még nem tudom, honnan kezdjem el.. Elindult a Nyerő páros, és döbbenten olvasom azt, amit a “marha erős fotelhuszárok” írogatnak.” – írta a posztjában Enikő.

„Nem rólam, hanem a páromról, Szabiról. Nem kezdek bele abba, hogy Ő milyen ember, mert nekem tökéletes! Minden hibájával együtt szeretem Őt. És Ő is szeret engem ugyanígy. De az a fajta bántás, gyalázás, rugdosás és rosszindulat, ami dől ezekből az emberekből arra sarkalt, hogy kiálljak Szabiért.”

„Kiálljak értünk. Mert van egy határ, és azt hiszem ez bőven túl lett lépve. Ti, kedves “huszárok”, tényleg nem látjátok a fától az erdőt? Nem látjátok azt, hogy hol van az elég? Boldoggá tesz, ha bánthatsz?”

Nyerő Páros: Hódi Pamela finoman jelezte a sztárnak, hogy ez így nem lesz jó

„Ha igen, azt nagyon sajnálom. Ez engem rettentően elszomorít. Én még mindig hiszek az emberi jóságban, és tudom, hogy bennetek, kedves “huszárok” ez valahol meg is van, csak nem hagyjátok kitörni! Biztos ciki vagy nem tudom. Egy pár pontban összeszedtem, hogy mit kérek a továbbiakban, és hogy min lenne érdemes elgondolkodnotok.”

„1.Párkapcsolati tanácsokat nem kérek, köszönöm. 2.Olvasom, hogy sok embernek az a baja, ha valaki eszik. Miért, Te nem eszel? 3.Azért bántani valakit (body shaming!!!!), ahogy kinéz az szerinted vicces? 4.Ha valaki azon picsog, hogy neki fárasztó a másikat végighallgatni, az szerinted normális? Szerintem intelligencia kérdése.”

„5.Szerinted az rendben van, hogy olyanért bántasz valakit, mert olyan amilyen? 6.Te sosem fogsz már elfogadni senkit sem, ugye? 7.Egy “velős”, bántó komment után Te bele tudsz nézni a tükörbe? Akinek nem inge, természetesen nem veszi magára! Köszönöm, hogy elolvastad. Oszd meg, ha osztod a véleményem.”