Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,786 $

Itt a nagy bejelentés, Berki Mazsiék és Hujber Feriék is ott vannak az új Nyerő Párosban

Az RTL bejelentette, kik azok a sztárpárások, akik a Nyerő Páros új évadának mezőnyét alkotják, köztük nagy nevekkel.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Az RTL több műsort is indít idén a TV2 elleni harc jegyében, melynek részeként Majkát, Pápai Jocit és Tóth Andi is megszerezték. Majka és Tóth Andi mentorok lesznek az X-Faktorban, addig Joci egy másik műsorban kap helyet, de biztosak lehetünk abban, hogy a nagy trió egyéb produkciókban is fel fog tűnni.

A Nyerő Páros már a 8. évadára készül, a csatorna egyik legfontosabb láncszeme, amit Sebestyén Balázs vezet, kiegészülve Kabát Péterrel. Kabát jelentette be, hogy a Fókusz Pluszban hull le a lepel az új szereplőkről, akikre sokan kíváncsiak, és nem sokkal azután, hogy megtörtént a nagy bejelentés az X-Faktorban, a Nyerő Párosban is megismerhetjük a sztárokat.

A legnagyobb meglepetés egyértelműen Berki Mazsi és párja, Zoltán. Rájuk nem számíthattunk, miután nemigazán vagy csak keveset szerepelnek a médiában együtt, és ez Zoltán számára nagyon új, míg Mazsinak rutinszerűen megy a múlt miatt. Balogh Edina és Szabó Simon, akik tavaly a Farm VIP-ban szerettek egymásba, most már a rivális RTL műsorában fognak szerepelni, igyekezvén még jobban megismerni egymást.

A mezőny legnagyobb neve Hujber Feri, aki a szerelmével csak két hónapja költözött haza Angliából. Óriási kalandként tekintenek a műsorra, izgatottak, és remélik, hogy jól fognak szórakozni, és természetesen a versenyszellem is dolgozik bennük. Ferit legutóbb rendszeresen A Konyhafőnök VIP-ban láthattuk a televízióban, amiben voltak drámai pillanatai, és nem kizárt, most is lesznek.

A 8. évad versenyzői:

Berki Mazsi és Zoltán
Győrfi Márton (DJ) és Dorina
Balogh Edina és Szabó Simon
Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta
Herceg Dávid és felesége, Bianka
Visváder Tamás és Palácsik Lilla
Simon Attila (futballista) és Erika
Hujber Feri és Szőke Krisztina

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.