Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Vastag Csaba felesége elárulta, miért nem viselt bikinit a Nyerő Páros ideje alatt

Mindez egy kimaradt jelenetből derült ki, amelyen Jákli Mónika arról faggatta Domján Evelint, mi lehet ennek az oka.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Nyerő Páros versenyzői heteket töltöttek a Villa Malomban, amelyhez medence is tartozik, ám Vastag Csaba felesége, Domján Evelin nem vett fel bikinit, s nem is tartott a többiekkel, amikor fürdőzni indultak a játék ideje alatt.

Ez Boráros Gábor párjának, Jákli Mónikának is feltűnt, ezért megkérdezte Evelint, miért nem csatlakozott hozzájuk, amikor bikiniben napoztak a medence mellett. Ő azt felelte, olyan családból való, ahol az ilyesmire gondosan ügyelnek. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

„Nem annyira mutogatjuk magunkat a külvilágnak, nyilván ez anyám előtt sem volt másképp: a templomban úgy pusziszkodtunk, hogy eltakartuk. Igazából itt élünk 7 idegen emberrel, összezárva, mi az elejétől megbeszéltük, hogy ezt így fogjuk végigcsinálni. Örülök, hogy tartottuk magunkat ehhez” – mondta.

Hozzátette, a nyaralások alatt azért ő is visel bikinit, illetve a közösségi médiás oldalaira olykor posztol olyat, amin „picit látszik valami”. Bár ez utóbbi kapcsán először kikéri a férje véleményét, s csak azután oszt meg bármilyen fotót.

„Mindenre engedélyt ad. Mindent először megkérdezek, leokéztatok, mert nem akarom azt, hogy valami hibát elkövetek, később pedig megbánom, mert neki nem tetszik valami. Ez nekünk kölcsönös dolog” – magyarázta az rtl.hu oldalán megjelent videóban, amit az Index szúrt ki.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Lezuhant a Gazprom egyik utasszállító repülője Moszkva közelében

Tesztrepülés közben lezuhant egy Szuhoj utasszállító repülőgép Moszkva közelében, a fedélzeten tartózkodó három fős személyzet sorsa egyelőre ismeretlen.