Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,05 Ft
Euró
389,42 Ft
Font
455,13 Ft
Bitcoin
53,426 $

Jákli Mónika sírva rogyott össze a Nyerő Páros döntőjében (videó)

Jákli Mónika mindent megtett, amit csak lehetett, de nem bírta tovább, a teste feladta a harcot a Nyerő Páros döntőjében, ami miatt sírva rogyott össze.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nyerő Páros történetének egyik legegyértelműbb döntőjén vagyunk túl, legalábbis a szavazatokat illetően biztosan. Korábban csak egy példa volt arra, hogy egy páros egyetlen egy szavazatot se kapjon a fináléban.

Akkor Rácz Jenő és kedvese húzta be ilyen módon a döntőt, akik azóta összeházasodtak és gyerekük született. Most Curtis és szerelme, Judit nyertek úgy, hogy minden korábban kiesett páros rájuk szavazott. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Emiatt minden Domján Evelin arcára volt írva, aki mélységesen csalódott, amiért senki nem szavazott rájuk. Vastag Csaba jobban tűrte a vereséget, és a második helyre is büszkék lehetnek, akárcsak Boráros Gáborék a harmadikra.

Kemény pillanatok voltak ezek, sokáig tartották a párosok a szívformát a levegőben, mely a kitartásukat szimbolizálta. Mónika is minden dicséretet megérdemel, hiába engedett el a keze, majdnem másfél óráig bírta a teste.

Végül sírva rogyott össze, majd a többiek odamentek hozzá, hogy vigasztalják. Később Mónika megnyugodott, és örült a harmadik helynek, mert ez valóban kiváló eredmény a Nyerő Párosban ennyi kaland és fordulat után.