Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Neymar a Real Madrid világsztárjának adná az Aranylabdát

Neymar nem foglalkozik azzal, hogy a Barcelona, az örök rivális játékosa volt, szó nélkül a Real Madrid világsztárjának adná az aranylabdát.

...svg content...Fotó: EPA/Isaac Fontana
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igencsak felgyorsultak az események a Real Madrid háza táján, miután a madridiak megnyerték a Bajnokok Ligáját, amivel megint történelmet írtak, majd nem sokkal később kiderült, közben szép csendben Mbappé aláírt a spanyolokhoz. A bejelentés hétfő este futott be, amire természetesen a PSG rekordere is reagált, és boldog, hogy teljesült az álma.

Az álom beteljesülése részeként több mint 100 millió eurót kap csak azért, hogy aláírta a kontraktusát, ami 5 évre szól. Valószínűleg minden eddiginél nagyobb lesz Mbappé értéke Madridban, viszont a kivásárlási árát még nem hozták nyilvánosságra, ami több milliárd euró is lehet. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Cristiano Ronaldo szintén köszöntötte Mbappét, míg Neymar nemcsak tisztázta, hogy marad a szaúdi ligában, ahol horribilis összegeket keres, ami már többek között De Bruynét is elgondolkoztatta. Arról is mondott pár szót, hogy kinek adná idén az Aranylabdát, amire az érintettnek jó esélye van, bár az Európa-bajnokság még beleszólhat, például Bellinghammel az élen.

„Ami Vinit illeti, nyilvánvalóan úgy gondolom, hogy ma övé az Aranylabda.” – mondta V. Júniorról Neymar. „Már a Bajnokok Ligája döntője előtt küldtem neki üzeneteket, ahogyan utána is. Ő egy srác, akit szenvedélyesen kedvelek, egy remek barát, akit a futball adott nekem.” – idézte az ESPN a Al Hilal sztárját, aki hamarosan, 1 év után újra pályára léphet.

„Minden bizonnyal meg fogják koronázni az Aranylabdával. Hihetetlen a srác, országunk zászlaját hordozza szerte a világon, mi pedig nagyon szurkolunk neki.” Érdekesség, hogy utoljára brazil 2007-ben nyerte el az Aranylabdát, amit az AC Milan legendája, Kaká kapott meg, aki szintén játszott a Real Madridban.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.