Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,644 $

Ilyen gólokat kapott a Manchester United egy negyedosztályú csapattól (videó)

Hiába jutott tovább a Manchester United, a legkisebb fejlődés sem látható a csapat játékán Ten Hag kezei alatt, ami aggasztó.

Fotó: Unsplash/Alessio Festa
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A sajtó egy része is kíváncsian várja, vajon mikor fogy el a türelme az új résztulajdonosnak és a vezetőségnek Ten Haggal szemben. A holland rengeteg pénzt költött el igazolásokra, de ebből nem sok látszik, a legtöbb igazolása kudarcot vallott, Casemiro is gyengébb, mint valaha, még a negyedosztályú ellenfél ellen sem parádézott.

Egyértelmű, hogy nem stimmelnek a dolgok, és Rashford botránya is csak ezt erősíti meg, aminek még lesznek következményei. Nehéz elképzelni, hogy Ten Hag marad a Manchester United edzője a következő szezonra, miközben az új igazolások közül Antony szintén rengeteg kritikát kap, de Hojlund sem törlesztett sokat a hatalmas átigazolási összegéből. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Szomorúan nézik a helyzetet a Manchester United szurkolói, miután a holland irányításával a valaha látott egyik legmélyebb pontot élik meg, és ennek már jó ideje. Ten Hag rendre ugyanazokat nyilatkozza, változás pedig nincs. Legutóbb a Newport County okozott kínos perceket a Vörös Ördögöknek az FA Kupában.

A negyedosztályú csapattól egyetlen gólt sem kellett volna kapnia a sztárokkal felállt az Unitednek, mégis képesek voltak kétgólos előnyből egyenlíteni. Ugyan 4-2 lett a vége a manchesteri csapat javára, ünnepelniük igazán nem kellett volna, akkor sem, ha sok góllal nyernek, mert papíron az ellenfél egészen más szint.

Hamarosan újabb kihívások várnak a Manchester Unitedre, és ha ezek a meccsek is kudarccal érnek véget, miközben hamarosan a TOP-10-be sem férnek bele, az már valóban Ten Hag állásba kerülhet. Ebben az esetben több millió eurós fájdalomdíjat kapna, de tekintve a teljesítményét, megint más kérdés, hogy ezt mennyire érdemelné meg, ugyanakkora szerződésben foglaltak azért vannak, hogy azokat betartsák.