Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Nemazalány frizurát váltott, szebb mint valaha

Halastyák Fanni is frizurát váltott, és azt kell mondjuk, neki is sokkal jobban áll a rövidebb haj, mint a hosszú.

...svg content...Fotó: Instagram/Halastyák Fanni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Az utóbbi időben a sztárok egymást váltották a közösségi médiában az új frizuráikkal, amikkel nagy sikert arattak. A legnagyobb sikert egyértelműen Sarka Kata aratta, aki még mindig sorra kapja emiatt a bókokat, a dicséreteket, ami biztosan pozitív hatással van az önbizalmára, elégedett lehet.

Maximálisan elégedett lehet, hiszen ha tükörbe néz, egy olyan, még mindig csak a 30-as éveiben járó nőt lát, aki sikeres, boldog, három gyermek édesanyja, topformában van, szép, és még sorolhatnánk. Abszolúte elégedett lehet, és sokat is tesz azért, hogy ez így legyen, rendszeresen edz, odafigyel magára. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Sokan példát vehetnének róla, mert egyesek igencsak elhanyagolják magukat, ami távolról sem pénz kérdése. Rengeteg olyan dolgot tehetünk, amik által igényesebbé válunk, de ezt egyesek nem teszik meg, majd irigykednek a többiekre, és támadják őket. Emiatt is egyre kínosabb olvasni egyes hozzászólásokat.

Tóth Gabi szintén beállt a sorba, és egy teljesen új frizurával köszönt be, ami már inkább megosztotta az emberek véleményét. Gabi nem foglalkozik ezzel, és azt mondja, szeretik őt az emberek, és értékes embernek tartja magát. Többek között emiatt is kapott jó pár támadást, egyesek nem értenek vele egyet.

Halastyák Fanni, Nemazalány pedig szimplán az egyik legvonzóbb híresség, aki szintén egy rövidebb frizurával hívta fel magára a figyelmet, ami jobban nem is állhatna neki. Szebb mint valaha, és megállás nélkül kapja a bókokat.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.