Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Nem viselt maszkot a nő a buszon, köpött, majd a férfi kilökte őt az utcára: videóval

not image

A T-800-as

2020. október 30. - 09:58

Nap mint nap tapasztalhatunk hasonlót, amikor az emberek dühössé válnak a maszkviselési szabályok be nem tartása miatt.

Nap mint nap tapasztalhatunk hasonlót, amikor az emberek dühössé válnak a maszkviselési szabályok be nem tartása miatt.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Gyakorlatilag nem telik el úgy nap, hogy ne kerülne nyilvánosságra egy felvétel a világ minden tájáról egy maszkviseléssel kapcsolatos botrány miatt. Nemrég például egy nagyobb verekedés tört ki az egyik repülőn, de volt, aki a rasszista módon nyilvánult meg a bolti dolgozóval szemben, amikor megkérték őt, viselje maszkot.

Hiába a drasztikus számok, a sok haláleset, valamint az egyre szigorúbb szabályok, még mindig vannak olyanok, akik nem tartják be a szabályokat. Ez pedig sokszor konfliktust generál, mi is láttunk már hasonlót a környezetünkben.

Ezt a jelenetet egy buszon rögzítették, amikor a nő maszk nélkül szállt fel a buszra. Sokat nem kellett várni arra, hogy valaki odaszóljon. „Undorító” – hallatszott ki a videóból. Ezt követően a nő leköpte a férfit.

Orbán elmondta, mikor kezdődhetnek meg az első és a tömeges koronavírus-oltások MagyarországonFontos 

A bepöccent másik utas válaszul lelökte őt a buszról, aki a betonra huppant. Volt, aki nem tartotta mindezt igazságosnak, és a segítségére siettek az elesett nőnek. Állítólag a jelenetet egy hosszabb vita előzte meg, ami után jött a köpés, majd a lökés.