Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

Hatalmas verekedés tört ki egy maszk miatt az egyik repülőjáraton: videón a balhé

Külföld
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Nem kis balhé tört ki az egyik amerikai járaton, amit videóra is vettek. Az indulatok olyannyira elszabadultak, hogy az egy komolyabb verekedésbe tört ki.

Nem kis balhé tört ki az egyik amerikai járaton, amit videóra is vettek. Az indulatok olyannyira elszabadultak, hogy az egy komolyabb verekedésbe tört ki.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Már nem egy hasonló esetet láthattunk az elmúlt hónapokban, amikor az emberek a maszkhasználat miatt kaptak össze egymással. Ez néha olyannyira eldurvul, hogy rendőri intézkedésekre van szükség. A legutóbbi ilyen durva eset is erről szólt, amiről a Sputnik News számolt be.

A felvett videós anyagban jól látni, hogy egyik pillanatról a másikra mekkora balhé tör ki a járaton, aminek több szereplője volt. Az eset a Puerto Rico-i Spirit Airlines járat fedélzetén történt. A maszkviselés hiánya váltotta ki a vitát, a hevesebb indulatokat, majd a nagyobb verekedést. A koronavírus már a temetői rendet is átírja

Ez még vasárnap történt az esti órákban a légitársaság fedélzetén, ami tele volt utasokkal. A járat New Jersey-ből tartott San Juan-ba, Puerto Ricóba. A CBS tudósítója, David Begnaud arról számolt be, hogy a szóváltás a gép leszállása után alakult ki a felek között, majd sorra jöttek az ütések, mint azt látni is a felvételeken.

A támadó több utast is megtámadott, és egy pillanatra sem akart leállni. Közben folyamatosan trágár volt, és nagyon kemény sértéséket fogalmazott meg a többiekkel szemben. Sokakat felháborított a viselkedés, többek között a maszkviselés hiánya.

Jelentős szigorításról döntöttek a szomszédban

Payne, aki többeket is megütött a repülőn, letartóztatásra került, és 150 000 dollárban határozták meg az érte kért óvadékot, hogy szabadlábon védekezhessen tovább. November 13-ára tűzték ki a tárgyalás napját.