Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Negyedmillió forintba kerül a Galaxy Watch 4 speciális kiadása

A Samsung Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne Edition 800 dolláros kezdőáron lesz kapható a hivatalos viszonteladóknál.

Samsung
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az augusztusi Galaxy Unpacked eseményen rengeteg újdonságról hullott le a lepel, többek között bemutatásra kerültek az új összehajtható okostelefonok, illetve a komoly ráncfelvarráson átesett okosórák is, amelyek egyedi külsőt kaptak.

Nemrégiben a Samsung bejelentette, hogy a Watch4 Classic okosórák Thom Browne Edition különkiadását is piacra dobják, mégpedig 800 dolláros áron, ami tükrözi a kütyükbe fektetett odafigyelést és mérnöki munkát. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A 42 milliméteres szíjmérettel ellátott speciális okoseszköz ródium ötvözetből készült keretet kapott, miközben öt exkluzív, előre telepített Thom Browne watch face-szel lett ellátva – írta a GSM Arena hírportál.

A Z Fold3-hoz és a Z Flip3-hoz hasonlóan a Galaxy Watch4 Classic Thom Browne Edition is előrendelhető szeptember 29-től, azonban fontos megjegyezni, hogy csupán korlátozott példányszámban várható a megjelenésük, így érdemes sietniük azoknak, akik le szeretnének csapni a készülékre.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.